Ръчни хербицидни пръскачки

Ръчните УЛВ хербицидни пръскачки Mankar се оказват популярен заместител на гръбните пръскачки по много причини.

  • Ръчните УЛВ хербицидни пръскачки МАНКАР са далеч по-леки от гръбните

Средното тегло на ръчните модели Манкар, напълно заредени с препарат, е около пет килограма и половина. Освен това ръчните хербицидни пръскачки Манкар се доставят с презрамка, която помага за превилно реазпределение на тежестта. За сравнение средно една гръбна пръскачка тежи над четиридесет килограма.

  • Пръскачките МАНКАР елиминират дрейфа

Правят това по два начина. Първо, хербицидната пръскачка създава капчици, насочени директно към земята с висока скорост, падат върху плевелите и залепват за тях, без да има възможност да се отклонят. Второ, хербицидните УЛВ Пръскачки Манкар са оборудвани със защитни капаци, които изцяло покриват всичко - предпазват капчиците от вятър и полезните растения от напръскване с химикали. Поради тези причини продуктите на Mankar могат да се използват при много по-ветровити условия от традиционните пръскачки.

Системата за разпръскване на УЛВ хербицидните пръскачки Манкар работи гравитачно, без помпи за създаване на налягане.

  • По-малко зареждане и по-малко престой

„Но с такъв малък резервоар“, питате вие, „колко често трябва да го пълня?“
Отговорът варира в зависимост от модела, но накратко: по-рядко от голямата ви пръскачка.
Ето пример: използване на Mankar HQ45: Ако използваме стандартната настройка за покриване на хербициди до 2 литра на хектар и скорост на ходене 4 км / ч, като ширината на пръскането е настроена на 45 см., можете да пръскате непрекъснато повече от 1 час и 20 минути! Продължавайки в продължение на осем часа, ще откриете, че сте напълнили само пет пъти. Второто предимство е спестяването на време: може да използвате чист, концентриран химикал. Това означава никакво смесване, никакво връщане към водоизточника, никакво измерване! За този 8-часов ден ще трябва да вземете само ръчната хербицидна пръскачка Mankar и около 3 литра от продукта за третиране.

Ръчни хербицидни пръскачки
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

1 Артикул

на страница