Условия и правила за използване на е-магазина

С натискането (кликването) върху който и да е обект, като изображения, текст, бутони, връзки или други елементи част от структурата и визията нa c Вие изрично и безусловно се съгласявате с настоящите условия за ползване на сайта и онлайн магазина. Изключение е само връзката(линка) водеща към тези условия.

Регистрация 

Регистрацията в системата на електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД е напълно безплатна. Вие можете свободно да разгледате продуктите, да се запознаете с характеристиките им, да се информирате за цените и актуалните промоции без да се регистрирате. Регистрацията дава някой допълнителни функционалности и ползи на регистрираните потребители. Ако създадете профил в нашия магазин, ще можете да пазарувате по-бързо, съхранявате множество адреси за доставка, да разглеждате и проследявате Вашите поръчки в акаунта си и други.

Можете да създадете своят потребителски акаунт от тук

Полетата обозначени със звездичка(*) са задължителни.  Поставяйки отметка на полето „Абонирай ме за е-бюлетин“ Вие декларирате своето желание да получавате от екипа нна електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД информационен бюлетин на посоченият от вас електронен адрес. Чрез бюлетина нашият екип периодично ще Ви информира за най-актуалните промоции, за новите продукти, ще споделя с Вас любопитна информация. Екипът на електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД е на ваше разположение за съдействие и въпроси относно регистрацията и създаването на потребителски профил. Можете да се свържете с нас на телефон 0878 88 11 41.   

Лични данни и Сигурност

 Всички лични данни, които попълвате на страниците на електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД при регистрация или с цел закупуване на продукти или получаване  на услуги са под закрилата на Закона за защита на личните данни.

С приемането на условията за ползване на сайта потребителя доброволно и безусловно се съгласява предоставените от него данни да бъдат съхранявани, обработвани и ползвани от електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД.  Ние бихме ползвали вашите данни, за да ви помогнем извършите  поръчка или плащане, за да се свържем с Вас във връзка с продукти или услуги. Бихме предоставили вашите данни на трети лица, като банки или куриерски фирми с цел да обслужим вашата електронна поръчка. Електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД няма да предоставя за ползване  Вашата лична информация на трети лица с цел парична печалба. Информацията, събирана от анкети, игри или томболи се ползва от екипа на електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД с цел проучване и задоволяване на Вашите нужди и интереси. Това ни позволява да Ви предложим готови решения отговарящи на изискванията на Вашето търсене.

Поръчка/Заявка

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД дава право на избор на своите клиенти дали да поръчат чрез регистрация  в системата или като гости на сайта. Регистрирайте се за бъдещо удобство:  

  • Бърза и лесна поръчка
  • Лесен достъп до Вашата историята и статус
  • Допълнителни функционалности и бонуси за регистрираните потребители

   За да поръчате и закупите стока от нашия сайт,вие трябва:

  • Да сте се съгласили с настоящите Общи правила и условия
  • Да посочите имената на получателя на пратката, точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка,както и електронен адрес
  • Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката

При обработка на заявката може да Ви бъде изискана допълнителна информация, включително по телефон, електронна поща. В случай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.

Вашата поръчка може да бъде отказана поради изчерпване на наличните количества или по друга причина, като ще получите уведомление за отказа, както и причината за него.

Транспорт и Доставка

Уважаеми клиенти, всяки един продукт от асортимента на електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД може да се достави с куриер в цялата страна на посочен от Вас адрес или близък до Вас офис на куриерска фирма. Транспортните разходи по доставката на направената поръчка са за сметка на получателя. Можете да проверите цената за доставка тук преди да извършите плащането на артикулите в количката.

Срока за доставка е 5(пет) работни дни след потвърждаване на заявката,чрез електронно писмо на посочената от потребителя електронна поща.

Екипа на електронният магазин на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД не поема отговорност при неспазени срокове за доставка поради непреодолима сила (лошо време - снеговалежи, дъжд, бури, вятър...) и забавяне от страна на куриерската фирма.

Плащане, Цени и Промоции

  ХортиСмарт Солюшънс ЕООД предлага на своите клиенти избор между два начина на заплащане на поръчаните от тях продукти:  по банка или с наложен платеж. При заплащане по банкова сметка, ние ще изпратим поръчката Ви след потвърждение от страна на банката за налична сума по нашата сметка. При заплащане с наложен платеж Вие заплащате цената на поръчания от Вас продукт на куриера при получаване на стоката. Заедно с пратката вие получавате издадена стокова разписка за физически лица или издадена данъчна фактура за юридически лица за стойността на покупката, касова бележка и товарителница.

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД си запазва правото да променя всички обекти, намиращи се на страниците на електронният магазин без предизвестие, в това число: цени, промоционални оферти, спецификации, снимки и др. Потребителят е длъжен да заплати цената, обявена по време на заявката на стоките. Единичната цена на стоките не включва стойността на доставка.

 Екипът на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД не носи отговорност за печатни или илюстративни грешки. Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.   

Рекламации и Замяна

    Потребителите имат право да се откажат от поръчаните стоки в срок от 14 РАБОТНИ ДНИ от получаването им, в случай, че същите НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида,в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.

    При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката,ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката,съгласно чл.55 от ЗЗП, като в случая транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на продавача.

Гаранционни условия

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция, съгласно срок и условия, упоменти за съответните продукти. Гаранцията отпада в случай на:

  • Повреди, причина за които е съхранение или неправилна експлоатация.
  • Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице.
  • При неправилна експоатация.

    Допълнителни условия:

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД не носи отговорност при повреда на стоката при транспорт, ако тя не е била застрахована по изричното желание от страна на Клиента при даването на заявка за доставка.