Кои сме ние?

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД предлага портативни аналитични системи и инструменти, специално предназначени за тестване и мониторинг на почвата, водата и въздуха (климата). Всички уреди са лесни за работа и могат да бъдат използвани за професионално растениевъдство и бързо консултиране, както и за образователни и изследователски цели.
ХортиСмарт Солюшънс ЕООД има изградена добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, както и специално поле за опити, където се тестват продуктите, които предлагаме. Квалифицираните ни специалисти се стремят към намиране на професионални решения за клиентите, чрез модерни технологии свързани с минимум ресурси. Решенията винаги са повече. Заедно избираме най-доброто. 
ХортиСмарт Солюшънс ЕООД е компания с многогодишен опит и традиции в изготвянето на проекти и доставката продукти за напоителни системи за градини и паркове, селското стопанство, оранжерии, спортни терени и голф. Работим с продукти на реномирани световни фирми – TORO Ag, Irritrol Systems, Ginegar, Arrigoni SpA, Simes, Rovero, Tecnocooling, Tefen, Drop, Tecnidro, Simonetti, Fruit Security, Step Systems и др.
Благодарение на натрупания през годините опит и добрите си специалисти,ХортиСмарт Солюшънс ЕООД гарантира високото качество и стандарт на услугите си. 

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД предлага на своите клиенти:

office-1
office-2
office-3
office-4