Плащане и доставка

Транспорт и Доставка

Уважаеми клиенти, всяки един продукт от асортимента наХортиСмарт Солюшънс ЕООД може да се достави с куриер в цялата страна на посочен от Вас адрес или близък до Вас офис на куриерска фирма. Транспортните разходи по доставката на направената поръчка са за сметка на получателя. Можете да проверите цената за доставка тук преди да извършите плащането на артикулите в количката.

Срока за доставка е 5(пет) работни дни след потвърждаване на заявката,чрез електронно писмо на посочената от потребителя електронна поща.

Екипа на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД не поема отговорност при неспазени срокове за доставка поради непреодолима сила (лошо време - снеговалежи, дъжд, бури, вятър...) и забавяне от страна на куриерската фирма.

Плащане, Цени и Промоции

  ХортиСмарт Солюшънс ЕООД предлага на своите клиенти избор между два начина на заплащане на поръчаните от тях продукти:  по банка или с наложен платеж. При заплащане по банкова сметка, ние ще изпратим поръчката Ви след потвърждение от страна на банката за налична сума по нашата сметка. При заплащане с наложен платеж Вие заплащате цената на поръчания от Вас продукт на куриера при получаване на стоката. Заедно с пратката вие получавате издадена стокова разписка за физически лица или издадена данъчна фактура за юридически лица за стойността на покупката, касова бележка и товарителница.

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД си запазва правото да променя всички обекти, намиращи се на страниците на електронният магазин без предизвестие, в това число: цени, промоционални оферти, спецификации, снимки и др. Потребителят е длъжен да заплати цената, обявена по време на заявката на стоките. Единичната цена на стоките не включва стойността на доставка.

 Екипа на ХортиСмарт Солюшънс ЕООД не носи отговорност за печатни или илюстративни грешки . Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.   

   Допълнителни условия:

ХортиСмарт Солюшънс ЕООД не носи отговорност при повреда на стоката при транспорт, ако тя не е била застрахована по изричното желание от страна на Клиента при даването на заявка за доставка.