Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица

Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица

Поливане на царевица с фрегата
Централната захранваща точка на фрeгатата Urapivot е най-добрата инвестиция за вашия бизнес.
Фрегатата Urapivot е инвестиция, чрез която се пести вода за поливане и значително намалява разходите за заплати. Фрегатата Urapivot се характеризира с висока надеждност и е сигурен начин за получаване на големи добиви от царевица.

Стабилната структура на централната точка на пивота се състои от усилени ъглови поцинковани пръти и устойчиви напречно заположени пръти. Височината на централната опорна точка на фрегатата Urapivot е между 3,8m и 5m, което я прави изключително подходяща за дъждуване на високи култури като царевицата. Укрепващите пръти на фрегатата Urapivot разпределят натоварването равномерно и предлагат голяма издръжливост. Кръстосани ъглови стабилизатори повишават стабилността на структурата и поемат натоварванията при отглеждане на царевица на неравни терени.
Всички компоненти на системата са лесно достъпни.

Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица

Панел за управление:

Главният панел за управление е проектиран да може да работи при най-сурови условия и в същото време с него да се работи лесно. Металната обвивка предпазва от влага и вода. Панелът разполага с LED екран, за да се осигурява лесен старт и контрол на фрегатата. Стандартното оборудване на главния панел включва уред за спиране работата на фрегатата при ниско налягане и предпазване от гръмотевици.

Система URAPOCKET:

Системата представлява софтуер, който предоставя лесен контрол и на фрегатата от преносими устройства (лаптоп, таблет). Проектирането на подходящото оборудване за поливане е последната стъпка за осигуряване на оптимални условия на работа на фрегатата.

Оборудване на фрегата за поливане:

Най-често използвани дюзи и ефекти, които правят:

Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица

 R3000 е с най-голям обхват от наличните ротатори. Припокриването на съседни пръскачки подобрява еднородността на поливане.
Работно налягане: 1,0 - 3,4 бара.

Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица N3000 e проектиран за употреба при по-чувствителни почви и култури. С фина капчица и меко действие N3000 поддържа правилно структурата на почвата.
Работно налягане: 0,7 - 1,0 бара.
Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица D3000 е фиксиран спрей. Можете да го адаптирате към изискванията за напояване чрез разположения флип над капачката, позволяващ да промените режима на пръсканеD3000 може лесно да бъде преработен в ЛЕПА или други 3000 Серия пръскачки.
Работно налягане: 0,41 - 2,8 бара.
Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица Разработен за поливане с отпадъчни води, Т3000 се отличава с отворена архитектура на тяло, проектирана за по-лесно преминаване на отломките.
Работно налягане: в зависимост от модела.
Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица Регулаторите на налягане гарантират равномерно разпределяне на водата за поливане на царевицата. Регулаторите на налягане са проектирани да намаляват съпротивленията и увеличат обхвата на поливане.
Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица Падащи елементи: Използването на този вид оборудване винаги се препоръчва, за да се намалят загубите на вода от изпарение и вятър. Дължината на падане варира от самата конструкция до 50 см над земната повърхност.
Падащият елемент да бъде изпълнен от полиетилен или подсилена гума.
Фрегата Urapivot за дъждуване на царевица Използването на пистолет в края на фрегатата позволява напояването на по-големи площи с царевица. Благодарение на двойното рамо и „лопатка“ SR Canyon може бавно да се връща, по този начин значително се намаляват вибрациите, което причинява допълнително напрежение и натоварване върху конструкцията на фрегатата.

Можете да разчитате на нас!
Ние сме на разположение преди, по време и след изготвянето на вашия проект за напояване.