Иновативни технологии за модерно земеделие

Иновативни технологии за модерно земеделие
Контролер Satellite, Toro - управление на напоителни системи в земеделието
Програматорът за централизирано управление на напояването Satellite е устройство от ново поколение - в него са съчетани множество функции, нужни за посрещане на високите технически изисквания при изграждане и експлоатация на модерна система за автоматизирано напояване
Метериологични станции за управление T-warner
Метеорологичните станции T-warner са универсални устройства за следене на параметрите на климата. Те осигуряват предварителна информация за ранно предупреждение и помагат за планирането, управлението и контрола на комплексни процеси, които се влияят от различни метеорологични параметри.
HydroSAT- напояване със сателитен контрол
Точно разпределяне на поливната вода въз основа на прецизни карти за растителната активност, структурата на почвата, типа на културата и климатичните условия. Системата работи благодарение на специално изработен софтуер за управление и връзка с GPS сигнал.

 RipperSAT- сателитна технология за подаване на торова течност.
За подаването на торта се използва ролкова машина и продълбочител за торова течност, който е прикачен към трактор. На продълбочителя е монтиран GPS приемник, който непрекъснато разпознава местоположението му и го предава на монтираната в трактора централа, в която е качена картата за разпределяне на торовата течност

Безжична климатична сензорна система CLIMATE LOGIC™, Irritrol

Безжична климатична сензорна система CLIMATE LOGIC™ на Irritrol позволява автоматична настройка на програматорите според климатичните данни. Реагира на промени в климатичните условия, като сензор за дъжд или сензор за замръзване.
Запознайте се с параметрите на климатична сензорна система CLIMATE LOGIC™