Избор на материали за поливна система

Избор на материали за поливна система

Материали за поливна система в градината.

Изборът на материали за поливна система не е лесна работа. Следва да се познават нуждите на растенията от вода, характеристиките на почвата, техническите параметри на материалите и още куп неща. За тези от Вас, които наистина искат да знаят повече, ще дадем цялата необходима информация. За останалите, които искат днес или утре да улеснят собствения си живот и този на растенията в градината, ще предложим няколко лесни стъпки за бърз избор на материали за напояване.

  • Бърз избор на материали за поливна система на двор и балкон.
  • Избор на дефлекторен разпръсквач и дюза за работни радиуси до 5м.
  • Избор на роторен разпръсквач или разпръсквач спрей с роторни дюзи за работни радиуси от 4,5м до 14м.
  • Избор на аксесоари за монтаж на потъващи разпръсквачи за напояване на градината.
  • Избор на материали за автоматизация за поливаната система - клапани, контролер, датчик за дъжд и аксесоари за повързване.
  • Други интересни продукти за двор, балкон и градина.

 Основни материали за напояване. Най-използваните материали за поливни системи включват: разпръсквачи дефлекторни, роторни разпръсквачи, дюзи за разпръсквачи с фиксиран и регулируем сектор, роторни дюзи за разпръсквачи тип спрей, аксесоари за монтаж на разпръсквачи /водовземни скоби, мека връзка, коляно за мека връзка/, капков маркуч, външни капкообразуватели, тръби за монтаж /тръба висока плътност за разпръсквачи и тръба с ниска плътност за капкообразуватели и микронапояване/, микроразпръсквачи, фитинги, материали за автоматизация /контролери на 9 волта и 24 волта, клапани, соленоиди, асиметрични тройници за монтаж на клапани в шахта, кутии за клапани, аксесоари за подвързване на клапани, датчици и сензори за програматори/.

Объркахте ли се? При такова голямо разнообразие от продукти за напояване на градината това е напълно възможно. Ето защо Ви предлагаме лесно и бързо да се ориентирате с помощта на разработените от нас схеми за избор на материали за поливане на градината. Няма по-добър начин да научите нещо от това да го видите. Вижте някои от етапите и детайлите на монтажа на поливни системи в приложеното видео. Успех! 

 

 

  •  Бърз избор на материали за поливна система на двор и балкон.

СХЕМА НА ПОЛИВНА СИСТЕМА ЗА ГРАДИНА С КОНТРОЛЕР 24V

Легенда за избор на материали за напояване на двор и балкон:

 

 

 

  •  Избор на дефлекторен разпръсквач и регулируема дюза с работни радиуси до 5м.
   
 
   

 

  • Избор на роторен разпръсквач и разпръсквач спрей с роторни дюзи с работни радиуси от 4,5м до 14м.