Пивотни системи Urapivot за напояване

Пивотни системи Urapivot за напояване

Chamsa Group е с повече от 50 години опит в областта на напоителните системи и в частност производството на пивоти за дъждуване. Компанията е сред лидерите в производството на машини за напояване тип фрегата, както на домашния испански пазар, така и на международните пазари. Компанията инвестира в реализирането на световни политики, съобразено с качество на работа, грижа за клиентите, инвестиции в иновативни технологии, като основната цел е удоветворението на клиентите. 

Компанията е фокусирана върху технологична продукция за селскостопанското производство. Интегрираните висококачествени услуги за напояване на земеделски площи на компанията Chamsa Group са синоним на качество (удостоверено с международен сертификат за качество 150 9001), дългогодишен опит и доверие. 

Напояването с пивоти Ви дава възможност да произвеждате повече продукция. Пивотите оползотворяват всяка капка вода по най-ефективния начин.
Chamsa Group участва в редица проекти, реализирани с помощта на световни организации, като FAO и UN.
Chamsa Group има мисия да помага за производството на достатъчно храна за човечеството в условия на недостиг на вода. Единствената възможност за реализиране на тази цел е да се залага на иновативни решения за напояване. Пивотните системи Urapivot са високоефективни системи за напояване на големи площи, които гарантират увеличаване на добивите от единица площ.

 Пивот Urapivot за дъждуване на редови култури  Пивот Urapivot за напояване чрез дъждуване на слети култури
Пивот Urapivot за дъждуване на редови култури Пивот Urapivot за напояване чрез дъждуване на слети култури

 Предимства на системата Urapivot
• Висока производителност
- Оптимизиране на напояването
- Равномерност на напояването (около 90%)
- Възможност за пълен контрол

•  Гарантирана продукция за много години напред
Urapivot системите се произвеждат под сериозен контрол за качество при всяка стъпка от производството. Поддръжката от нашите обучени дистрибутори Ви гарантира дълъг живот на инвестицията - повече от 20 години.

•  Спестява време и пари
Най-ефективната система за напояване в света. Работи автоматизирано, по зададена програма и не изисква наличие на персонал.
Реколтата ви е гарантирана и под контрол - уникалната система за контрол Irrinet Ви дава възможност да контролирате пивота от разстояние чрез телефон или компютър през интернет.

• Близо до клиентите
Стремежът ни е да сме близо до клиентите и да чуваме тяхното мнение. Иновациите, които реализираме са общ успех за нас и клиентите ни. Близо до Вас е винаги нашият дистрибутор, който осигурява гаранционната и следгаранционна поддръжка на ситемите за напояване Urapivot.

Urapivot - добрият избор за вашата култура

Пивоти за напояване чрез дъждуване на царевица Пивоти за напояване чрез дъждуване при промишлено производство на зеленчуци
Пивоти за напояване чрез дъждуване на царевица Пивоти за напояване чрез дъждуване