Колесна хербицидна пръскачка Mankar-Two 50 FLEX, 30-50cm, 1000ml

Колесна хербицидна пръскачка Mankar-Two 50 FLEX, 30-50cm, 1000ml

Колесна хербицидна пръскачка Mankar-One S40 FLEX, 25-40cm, 1000ml

ULV- Апликатор за борба с плевелите
в области със специализирано отглеждане като разсадници, овощни градини и
лозя, декоративни растителни и зеленчукови градини, както и
земеделски, горски, комунални и необработваеми земи.

Наличност: В наличност
SKU
103905
Направи запитване

Колесните пръскачки от групата Mankar са подходящи за междуредово третиране с хербициди в градини и разсадници, за пътеки и павирани площадки в паркове. Новите модели са колесни хербицисни пръскачки са оборудвани с подвижни отклоняващи се капаци, които се завъртат около оста си при допир с препятствия като стебла, дънери, какамъни и колове.

Колесните пръскачки от групата MANKAR-Roll са подходящи за междуредово третиране с хербициди в градини и разсадници, за пътеки и павирани площадки в паркове.
Ултрамалообемните хербицидни пръскачки MANKAR-Roll работят с механична дозаторна помпа, задвижвана от въртенето на колелото. Помпата гарантира равномерно разпръскване на хербицида по обработваната площ. Хербицидите се разпръскват от патентована сегментна ротационна дюза покрита с предпазващ капак, който защитава отглежданите растения от напръскване с хербицид. Новите модели колесни хербицидни пръскачки са оборудвани с подвижни отклоняващи се капаци, които се завъртат около оста си при допир с препядствия като стебла, дънери, камъни и колове.

Пръскачките за хербициди от групата на MANKAR®-Roll са разработени на принципа на ръчните колички и това ги прави изключително удобни както за междуредово третиране на големи селскостопански площи, така и за плочо-пътеки и павирани площадки в паркове и градини.

Стръмните склонове не са вече проблем благодарение на малкото тегло на уреда от 12.5 до 22.0 кг. (вкл. хербицида, в зависимост от размера на капака на пръскачката и помпата). Широчината на разпръскване варира от 45 до 110 см и тук е определящ размера на предпазния капак на пръскачката. Широчината на третиране може да бъде фиксирана или да се регулира ръчно в рамките на определени граници. Съществува и вариант за автоматично нагласяне, когато уредът срещне препятствие по пътя си.

Освен по предпазният капак, моделите се различават по три основни характеристики: дозировка на хербицид, размер на колелата и разположението на предпазният капак.

Колесната хербицидна пръскачка Mankar-one S40 FLEX е снабдена с пластмасов защитен капак с фиксирана пръскаща ширина 25-40 см и е подходяща за редове или пътеки. Mankar-One S40FLEX използва механична дозаторна помпа, вградена в колелото, за да гарантира, че точната доза хербицид се подава към дюзата. Нископрофилната качулка е идеална за третиране под ниско надвиснали клони като смърч, бор, дървесни дървета или чемшир, за да можете да пръскате под растението, без да пръскате върху растението.

 

  • Овалната форма на капака пази растенията от наранявания. Максималната широчина на разпръскване се променя ръчно, с фиксиране на капаците под определен ъгъл. Разпръскващите дюзи могат да се монтират към рамата отпред или зад колелото. Като опция дюзите и капаците могат да се монтират изнесени настрани за пръскане в реда на насажденията. Хербицидните пръскачки имат вградена електронна сигнализация за неизправност в дюзата или батерията. Колелото с диаметър 53 см прави хербицидната пръскачка подходяща за работа и при неравни терени.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОДЕЛ MANKAR-ONE S40 FLEX:

Брой дюзи: 1
Дозиране: задвижвана от колелата помпа
Обем на резервоара: 1 литър
Покритие на повърхността: до 1 ха
Живот на батерията: 16 часа
Широчина на разпръскване: 25-40 см
Отклоняващо рамо: макс. 50 см
Тегло: 22,5 кг
Резервоар: 1 литър
Площ с 1 зареждане: до 10 дка
Време на работа: 16 ч

 

Допълнителни широчини на разпръскване и модели се предлагат по поръчка.

Предимства на хербицидните пръскачки MANKAR:

 

  • Минимално използване на хербициди - Употреба на само 1л. глифозат за 10дка. слята повърхност. Уникална ULV разпръскваща технология от Германия. Традиционните системи, като гръбните пръскачки, използват в пъти повече хербицид за същата площ.
  • Спестено време - Работи с неразредени хербициди! Не е нужно презареждане или смесване с вода, което спестява много време! Пръскането се извършва с нормален човешки ход от 4км/ч.
  • Оптимална защита за растенията - MANKAR пръска точно там, където искате, и никъде другаде. Патентованата сегментна дюза и защитният капак на пръскачките не позволяват образуването на мъгла и странично разпрашаване на хербицид при пръскане.
  • Лесна употреба - MANKAR е лесна за употреба. Предлага се в преносим ръчен модел, тежащ само 2.6 кг. Ергономичният дизайн намалява напрежението в гърба и тялото. Разпръскване в изправено положение и при нормален човешки ход. Работи много тихо.
  • Захранване с презаредима батерия - Ниска консумация на енергия. Пръскачката Mankar е окомплектована с презареждаща се батерия. В зависимост от модела, заредените батерии осигуряват 8 или 16 часа работно време.
  • Независимост от наличие на вода за презареждане - Пръскачките Mankar работят с концентриран хербицид без разреждане с вода.
  • Безпроблемно връщане на неизразходван хербицид - Останалият в резервоара хербицид се връща обратно в оригиналната опаковка.

    <iframe width="1154" height="649" src="https://www.youtube.com/embed/b5ZFHA66hRg" title="Mankar Roll ULV Sprayer BG" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

No Related Posts