Водовземна скоба-75х3/4"

5,22 лв.
Наличност: В наличност
SKU
IS10320F0N-75х3/4"

Водовземни скоби като фитинг се използват за направата на странични изходи от полиетиленови тръби (PE). Te са лесни за употреба и напълно водонепропускаеми при правилен монтаж.

Водовземните скоби на IRRITEC са идеални както за изграждането на напоителни системи за нуждите в земеделието и парковите декоративни площи, така и за пренос на питейна вода за домакинствата. Всички използвани материали отговарят на изискуемите международни стандарти за качество. За изграждането на функционални подземни и надземни напоителни системи днес неизменна е ролята на водовземните скоби.

Водовземните скоби IRRITEC са с един изход. Те имат диаметри за присъединяване към полиетиленови тръби за напояване с размери от Ф20 до Ф110 мм и резбови изходи (от 1/2" до 3"). В зависимост от диаметъра на присъединяване, който търсите, предлаганите водовземни скоби са снабдени с 2 или 4 болта. Обхватът на максималното работно налягане (PN ~ * PFA) варира между 6 и 16 бара при температура от 20°С. За подробности, обърнете внимание на PN ~ PFA * стойностите, показани за всеки отделен продукт от категорията водовземни скоби. Високото качество на продуктите се гарантира от периодични одити за качеството, чрез стриктни лабораторини тестове, при възможно най-тежките лабораторни условия. 

Референтни стандарти, на които отговарят предлаганите в категорията продукти, са:

  • Стандарти за полиетиленови тръби: UNI 7990, DIN 8074, EN 12201;
  • Резбови съединения: UNI ISO 7/1, UNI ISO 228/1, ANSI ASME B1-20.1;
  • Международни стандарти: ISO 13460;

No Related Posts